Fotbalisté Slovácka hráli v přípravě s Dunajskou Stredou bez branek

KUNOVICE - Fotbalisté Slovácka uhráli v sobotním přípravném utkání v Kunovicích bezbrankovou remízu se slovenským týmem DAC 1904 Dunajská Streda. Trenér Miroslav Soukup nasadil do obou poločasů rozdílné jedenáctky. Úvodní poločas příliš fotbalové krásy nepřinesl. Za zmínku stojí jen střela Fujerika po přihrávce ...

KUNOVICE – Fotbalisté Slovácka uhráli v sobotním přípravném utkání v Kunovicích bezbrankovou remízu se slovenským týmem DAC 1904 Dunajská Streda. Trenér Miroslav Soukup nasadil do obou poločasů rozdílné jedenáctky.

Úvodní poločas příliš fotbalové krásy nepřinesl. Za zmínku stojí jen střela Fujerika po přihrávce Szmeka. Šance si v první půli vypracovali i hosté. Bývalý hráč Slovácka Matúš dvakrát hlavičkoval těsně mimo tři tyče.

Po změně stran Slovácko přidalo a na hřišti se to projevilo. U několika vypracovaných šancí byl Švancara, ale jeho přihrávky nezužitkoval Nestorovski, a samotný útočník domácího celku hlavičkoval z dobré pozice vedle.

Přípravný zápas:

1. FC Slovácko – DAC 1904 Dunajská Streda 0:0

Sestava
1. FC Slovácko – 1. poločas: Motalygo – Kubáň, Košút, Reinberk, Nešpor – Fujerik, Volešák, Cissé, Hlůpik – Ondřejka, Szmek.2. poločas: Heča – Kuncl, Mezlík, Košút, Starý – J. Valenta, Perůtka, V. Valenta, Urbánek – Nestorovski, Švancara. Trenér: Miroslav Soukup.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x