Ve Velkých Karlovicích obnovili díky ochlazení večerní lyžování

VELKÉ KARLOVICE - Ski areál Razula ve Velkých Karlovicích na Vsetínsku obnovil pro pátek a sobotu večerní lyžování. Martina Žáčková z turistického resortu Valachy agentuře Mediafax v pátek uvedla, že obnova večerního lyžování je možná díky ochlazení.

„Ve Velkých Karlovicích jsou nyní čtyři stupně Celsia a podle předpovědi počasí je reálné, že teploty zvláště večer klesnou ještě víc. Večerní lyžování se bude konat nejen na hlavní kilometrové sjezdovce Razula, ale i mírnější sjezdovce Horal, vždy od 18.30 do 21 hodin,“ poznamenala Žáčková.

Ve Ski areálu Razula jde s určitostí o jednu z posledních letošních příležitostí si večer zalyžovat. Ukončení sezony je plánováno na sobotu 26. března, kdy proběhne závěrečný závod sezony Razula Open Cup a poslední gurmánský víkend věnovaným jehněčím a kůzlečím specialitám.

Večerní lyžování bylo zrušeno po zavedení mimosezonních cen. „Jeho obnovením reagujeme nejen na vývoj počasí, ale také na zájem lidí, kteří se o večerní lyžování v tomto týdnu zajímali,“ dodala Žáčková.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x