Hokejový Zlín uplatnil opci na útočníka Köhlera, jména posil oznámí později

ZLÍN - Po jmenování nové trenérské dvojice Rostislav Vlach, Josef Turek pokračuje hokejový klub PSG Zlín v pojištění kádru, uplatnil opci na útočníka Bedřicha Köhlera, dál jedná s kapitánem Jaroslavem Balaštíkem a křídelníkem Ivanem Rachůnkem. Agenturu Mediafax o tom informoval jednatel klubu Patrik Kamas.

„V současné době jsme prakticky uzavřeli první fázi podpisu smluv a především uplatňování opcí ze strany klubu PSG. Jde o případy, které jsme již mohli dotáhnout až k faktickému podpisu. S řadou dalších hráčů jednáme, ale předpovídat výsledky, respektive hovořit o posilách je zatím předčasné. Jsme na počátku dubna a někteří jsou pod smlouvami. Jména budeme zveřejňovat vždy až po podpisu smluv,“ uvedl jednatel PSG Zlín Patrik Kamas.

V průběhu sezony podepsali s klubem nové smlouvy obránci Martin Hamrlík a Tomáš Linhart. Zlín nyní uplatnil opci na nadějné juniory Dalibora Řezníčka, Martina Matějíčka, Petra Zámorského a Tomáše Valentu. K nim přibyli také zadáci současného kádru Radek Míka a Martin Lučka, klub nadále vyjednává s Janem Švrčkem. Kádr naopak opustí Antonín Bořuta. „U gólmanů byla uplatněna zatím pouze opce na juniora Libora Kašíka. Tomáš Duba patří Třinci a opce na další sezonu zatím nebyla uplatněna na Jakuba Sedláčka,“ vyjmenoval Kamas.

V útočných řadách již dříve podepsal novou smlouvu Michal Důras i Pavel Kubiš a opce byly uplatněny na Petra Holíka a Lukáše Finsterleho. V kádru zůstává také křídelník první formace Bedřich Köhler, na nějž klub taktéž využil opční právo, novou smlouvu podepsal odchovanec Jiří Ondráček.

„Nadále probíhají vyjednávání o setrvání Jaroslava Balaštíka a Ivana Rachůnka, kterým skončily smlouvy. To se týká také Stanislava Balána. Velmi pravděpodobný je odchod Petera Siváka. Klub jedná s posilami pro útok,“ řekl jednatel klubu.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x