Zlínské divadlo shání tvůrce originální filmové upoutávky na novou divadelní sezonu

ZLÍN - Městské divadlo Zlín vyhlásilo videosoutěž, úkolem je natočit filmovou upoutávku na předplatné na novou divadelní sezonu 2011/2012. Agentuře Mediafax to řekla mluvčí divadla Hana Šmardová.

Uzávěrka soutěže je 31. května a autor nejlepšího spotu získá luxusní večeři s lahví sektu v Dílně 9472 za doprovodu herečky či herce zlínského divadla.

„Městské divadlo Zlín chystá kampaň na nové předplatné, které bude plné muzikálů a komedií, proto jsme se rozhodli zapojit do ní i naše diváky a vyhlásit soutěž o nejlepší reklamní spot na tuto kampaň, která ponese slogan Divadlo mě baví!,“ upřesnil ředitel zlínské scény Petr Michálek.

Spot musí splňovat několik podmínek, například musí obsahovat slogan Divadlo mě baví!, může být maximálně 30 sekund dlouhý a soutěžící jej musejí nahrát na videokanál YouTube a zaslat odkaz na spot na email smardova@divadlozlin.cz spolu se svými kontaktními údaji.

Spoty se budou průběžně objevovat na stránkách zlínského divadla na Facebooku a vítězem se stane ten, který do 10. června obdrží nejvíce palců nahoru.

„Účastí v soutěži se vítěz zbavuje autorských práv ve prospěch divadla a dodá spot divadlu na DVD. Vítěznou nahrávku uvidí diváci před derniérou inscenace Ondina 16. června v 19 hodin na jevišti Velkého sálu,“ doplnila Šmardová.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x