Zlínské muzeum zavádí novinku v podobě sjednoceného vstupného

ZLÍN - Muzeum jihovýchodní Moravy ve Zlíně se rozhodlo nabídnout návštěvníkům zvýhodněné sdružené vstupenky, díky kterým budou moci navštívit hned několik různých objektů. Agentuře Mediafax to za muzeum řekla Blanka Kovandová.

„Nově nabízíme dva druhy zvýhodněných vstupenek. Pracovně jsme si je rozdělili na malý a velký okruh. Velký nabízí sloučenou vstupenku do našich expozic na zlínském zámku, do Obuvnického muzea v prostoru bývalé vstupní brány do továrního areálu a zároveň i na Hrad Malenovice a tamní Hájenky. Malý okruh počítá se společnou návštěvou zlínského zámku a Obuvnického muzea,“ upřesnila vedoucí obchodního oddělení zlínského muzea Milena Dvořáková.

Sdružená vstupenka do zlínského zámku, Obuvnického muzea a hradu Malenovice stojí dospělého návštěvníka 130 korun. Za zvýhodněnou vstupenku do expozic na zámku a Obuvnického muzea pak zájemce zaplatí 65 korun. V obou případech jde o dvacetiprocentní slevu oproti běžným vstupenkám do jednotlivých objektů. „Jde o mimořádně výhodnou nabídku, protože za 130 korun získá návštěvník celodenní náplň využití svého času, protože než si prohlédne cestovatelskou expozici S inženýry Hanzelkou a Zikmundem pěti světadíly a expozici o filmové tvorbě zlínských ateliérů a aktuální výstavu Pátrání po místě, pak se přesune do Obuvnického muzea a poté na prohlídku expozic v malenovickém hradu a nedaleké Hájence – rozhodně to zabere minimálně jeden celý den,“ poznamenala Dvořáková s tím, že návštěvy jednotlivých objektů jde rozložit i do několika dnů.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x