Univerzita třetího věku ve Zlíně přijímá nové přihlášky, poprvé se otevírají i jednoleté cykly

ZLÍN - Univerzita třetího věku na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně začala přijímat nové přihlášky. Jak agentuře Mediafax uvedl Jan Malý z tiskového oddělení školy, letos poprvé se kromě tradičních dvouletých cyklů otevřou i cykly jednoleté.

„V následujícím akademickém roce nabídneme dvouleté cykly Počítače v praxi I, II, Digitální fotografie, Média a komunikace, Zdravá planeta, Region Zlín a Německo v rozhovorech. Dále jsme připravili jednoleté cykly To nejlepší z Univerzity Tomáše Bati a Výtvarná umění – ateliérová praktika,“ upřesnila koordinátorka Univerzity třetího věku Jarmila Hřebíčková.

Do kurzů se mohou hlásit zájemci od 50 let věku, případně mladší lidé s přiznaným invalidním důchodem. Kromě Zlína se kurzy konají také na detašovaném pracovišti univerzity v Uherském Hradišti a dále ve Vsetíně (ve spolupráci se Střední průmyslovou školou strojnickou) a v Kroměříži (ve spolupráci s Knihovnou Kroměřížska).

V akademickém roce 2010-2011 studovalo na Univerzitě Tomáše Bati 577 seniorů, 220 z nich si v polovině června převzalo osvědčení o absolvování kurzů.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x