Bystřice pod Hostýnem hostila Bonus cup. Největší regionální tenisový turnaj amatérských hráčů vyhrála dvojice Barančík- Čechák

Více než stovka aktivních hráčů a hráček, podobný počet utkání, osm kurtů, stejný počet pohledných hostesek. Díky nim i díky vedení turnaje také skvělé mimotenisové zázemí včetně cimbálu či opékaných selat. A také dokonalé slunečné počasí.

Takový byl další ročník Bonus cupu, největšího regionálního tenisového turnaje v Bystřici pod Hostýnem, který se hrál v sobotu 20.srpna. Organizátoři vytvořili tři kategorie. Hrála se soutěž profi, nejšířeji obsazený turnaj amatérů se 43 deblovými páry a svoji vlastní soutěž měly také ženy.

„Práce bylo s přípravou turnaje jako na kostele, samozřejmě si organizace vyžádala i značné finanční náklady, ani během vlastního turnaje jsme se nezastavili, ale výsledek snad za tu námahu stál,“ popisuje přípravy i průběh Bonus cupu jeho ředitel Jaroslav Zavadil.

Člověk si tu připadal jako v tenisové pohádce, klobouk dolů před organizátory, připravili turnaj, jaký svou šíří nemá široko daleko obdoby,“ hodnotil Bonus cup jeden z úspěšných účastníků Petr Polák.

„Opravdu akce na profesionální úrovni, skvělá sportovní i společenská úroveň, nádherné počasí, pozorný personál, výborná věc, včetně naší třetí příčky v tak nabité konkurenci,“ shodla se dnes tenisová, dříve prvoligová fotbalová zlínská dvojice Radek Kusák, František Rolinc.

Nejpočetněji obsazenou kategorii nakonec vyhrál debl Barančík – Čechák, celý rok se tak mohou těšit mimo jiné z pohledu na putovní obří dvoumetrový pohár.

--> --> --> --> -->