Otrokovický místostarosta si vyzkoušel roli spolujezdce při testovací jízdě na Barum rally

OTROKOVICE - Místostarosta Otrokovic Milan Plesar se stal v pátek spolujezdcem Václava Dunovského při rychlostní testovací zkoušce na Barum Czech rally Zlín. Na místo spolujezdce usedl podruhé po dvou letech, řekl agentura Mediafax Plesar.

Testovací rychlostní zkouška slouží startujícím závodním týmům z celé Evropy k nastavení a vyzkoušení vozidla. Otrokovický místostarosta absolvoval čtyřkilometrovou jízdu na známém úseku erzety Halenkovice, který se jezdíval v 90. letech. Do vozu Suzuki Ignis S 1600 zasedl spolu s jezdcem Václavem Dunovským. „Má velmi dobře připravený vůz a sám je zručný řidič,“ sdělil Plesar.

Podle něj dává atmosféra a divácký zájem v servisní zóně i v závodním depu tušit, „že Barumka bude letos opět vynikající mezinárodní sportovní akcí za účasti statisíců diváků.“

„Otrokovice jsou dlouholetým partnerem Barumky. Servisní zóna v zázemí společnosti Barum Continental si získala věhlas a také rychlostní zkoušky v okolí města se těší velké divácké oblibě. Jsme rádi, že jsme součástí tohoto velkého motoristického svátku u nás, a můžeme tak nejen našim občanům, ale i návštěvníkům dopřát adrenalinový zážitek,“ přiblížil otrokovický starosta Jaroslav Budek.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x