Rožnovské infocentrum podstoupilo opravu za 1,7 milionu korun

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Rožnovská radnice nechala zrekonstruovat informační centrum za 1,7 milionu korun. Jak v úterý informoval mluvčí rožnovské radnice, město na akci získalo dotaci 1,5 milionu korun.

Na rekonstrukci se pracovalo v průběhu ledna a února. Opravy zajistily informačnímu centru větší a opravené vnitřní prostory, vlastní sklad, širší nabídku služeb, prodejního zboží a také veřejný internet. Nové centrum funguje od března opět v prostorách bývalého Billbaru.

Infocentrum je přestavěno doslova od základů až po strop. Nové je také vybavení. A nové budou i služby, které pracovníci chystají k zahájení letní sezony. Nabídneme dva počítače s veřejným internetem a připravuje smlouvy s dalšími prodejními portály na vstupenky. Kromě stávající sítě Ticketpro bychom tak měli od léta nabízet také vstupenky sítě Ticketart, Ticketportal a Ticketstream. Souběžně s tím jednáme o možnosti zřízení půjčovny kol a koloběžek a o zřízení úschovny batohů,“ upřesnil Gross.

Turistické informační centrum města bude již trvale fungovat na rožnovském Masarykově náměstí. Otevírací doba je od října do září ve všední dny od 8.30 do 16 hodin, v sobotu pak od devíti do 12 hodin. V průběhu května až září bude zařízení v provozu ve všední dny od 8.30 do17 hodin, v sobotu od devíti do 15 hodin a v neděli od devíti do 12 hodin.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x