Ve Zlínském kraji vychází unikátní Katalog firem, má pomoci v navázání nových obchodních kontaktů

ZLÍN - Unikátní katalog firem Zlínského kraje vydává Technologické inovační centrum společně s Univerzitou Tomáše Bati ve Zlíně. Řekla mluvčí hejtmanství Gabriela Dvorníková, cílem katalogu je posílit export regionálních firem a podpořit nové obchodní kontakty.

Katalog využije krajský úřad a jeho partnerské instituce při podnikatelských misích do zahraničí, při prezentacích na veletrzích, obchodních setkáních i na mezinárodních konferencích. Získá ho Krajská hospodářská komora Zlínského kraje, Okresní hospodářské komory Zlín, Uherské Hradiště, Kroměříž a Vsetín, Svaz průmyslu a dopravy České republiky, Česka agentura na podporu exportu Czechtrade, Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest a podobně.

Věříme, že se katalog stane živou databází, ve které budou vyhledávat informace zahraniční firmy, které chtějí v regionu investovat nebo nakoupit určité výrobky či služby,“ sdělila jednatelka Technologického inovačního centra Daniela Sobieská. Katalog je k dispozici ve dvojjazyčné česko-anglické mutaci a v letošním roce je v plánu rozšíření i do dalších jazyků.

Prezentace tištěného katalogu je podpořena online verzí dostupnou na doménách www.katalogfiremzk.cz a www.zlinregioncompanies.com. Zde je možné vyhledávat firmy dle oboru, ve kterém působí, či do kterého oboru dodávají své výrobky a služby. Firmy se zde mohou zároveň registrovat a poté si přes klientské rozhraní svůj firemní profil editovat, přidávat výrobky nebo služby včetně fotodokumentace, a tím udržovat informace o své společnosti stále aktuální.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x