Vstupné na otrokovické koupaliště bude oproti loňsku levnější

OTROKOVICE - Otrokovická radnice se pro následující sezonu rozhodla oproti loňskému roku v několika případech zlevnit vstupné na městské koupaliště. Oznámila mluvčí otrokovické radnice Lenka Krupková.

Za celý den na koupališti zaplatí děti 20 a dospělý pak 50 korun.

Správce městských nemovitostí, společnost Tehos, už chystá k provozu městské koupaliště i rekreační oblast Štěrkoviště. „Zahájení letní koupací sezony v Otrokovicích bude hodně závislé na počasí. Počítáme však, že to bude ve druhé polovině května a to i vzhledem k aktuální rekonstrukci filtračního zařízení,“ řekl ředitel společnosti Tehos Tomáš Morys a dodal, že repase filtračního zařízení si vyžádala investici dva miliony korun.
Areál koupaliště nabídne nejen vyhřívaný bazén a brouzdaliště s teplotou vody do 28 stupňů Celsia, ale i prostor pro sportovní vyžití.

Příznivci tobogánů a koupání v přírodních nádržích mohou navštívit rekreační oblast Štěrkoviště. Kvalita a čistota vody v této nádrži celoročně dosahuje nadstandardních parametrů. Součástí areálu je rozlehlá a dobře udržovaná travnatá pláž s postupným vstupem do vody. Nechybí ani dvě dětská brouzdaliště s upravovanou vodou. Návštěvníci si mohou půjčit také vodní šlapadla nebo si na připravených plochách zahrát míčové hry, minigolf, ruské kuželky nebo stolní tenis. Pro děti jsou nainstalovány houpačky, skluzavky a dětské pískoviště.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x