Uherskohradišťská Všehrdova ulice bude průjezdná v předstihu už v pondělí

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Všehrdovou ulicí v centru Uherského Hradiště budou moci motoristé projet už v pondělí večer. Sdělil mluvčí uherskohradišťské radnice Jan Pášma s tím, že původně měla být ulice až do středy uzavřena.

Rekonstrukce Všehrdovy ulice je součástí stavby Zkapacitnění silnice II/497 a úprava křižovatky se silnicí I/55 v Uherském Hradišti, etapa A.

Zahájení provozu v ulici Všehrdova bude v pondělí ve večerních hodinách. Po otevření komunikace pro vozidla bude ještě dále probíhat oprava komunikace pro pěší s dočasným omezením provozu,“ upřesnil Pášma.

Stavební práce na silnici II/497 (ulice Sokolovská) pokračují podle schváleného harmonogramu. U komunikace II/497 je termín dokončení 4. července.

Na opravách a rozšíření křižovatky v celkové hodnotě 62 milionů korun se podílí město Uherské Hradiště společně s Ředitelstvím silnic a dálnic ČR, Ředitelstvím silnic Zlínského kraje. Město samotné je investorem rekonstrukce ulice Všehrdova, úpravy napojení komunikace na ulice Štefánikovu, Dvořákovu a ulici Dukelských hrdinů, rekonstrukce chodníků a cyklostezek, přeložky inženýrských sítí, veřejného osvětlení a světelné signalizace.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x