Rožnov aktualizuje svůj strategický plán rozvoje

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Akční plán města Rožnova pod Radhoštěm čeká aktualizace. Informoval mluvčí rožnovské radnice Tomáš Gross.

Hlavními oblastmi, které aktualizace čeká, budou hospodářský rozvoj, infrastruktura, cestovní ruch, životní prostředí, vzdělání, kultura a sport, sociální služby, zdravotnictví a bydlení. Akční plán je součástí Strategického plánu rozvoje města Rožnov pod Radhoštěm, který počítá s touto aktualizací pro léta 2013 – 2017.

Rožnovští radní už schválili složení řídící komise a jednotlivých pracovních skupin pro aktualizaci Akčního plánu. Aktualizace navazuje na Strategický plán rozvoje města pro období 2008 – 2012. Pro každou tematickou oblast je sestavena pracovní skupina, která se bude zabývat současným stavem aktivit a projektů v dané oblasti. Cílem činnosti těchto skupin je formulace námětů pro další rozvoj aktivit města.

Pracovní skupiny následně předloží své náměty řídící komisí. Ta připraví konečný návrh projektů aktualizovaného Akčního plánu k projednání radě a zastupitelstvu města,“ upřesnil místostarosta Rožnova Alois Vychodil (ODS) s tím, že zpracování výstupů z jednotlivých pracovních skupin se předpokládá do 17. října.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x