Premiér Nečas získal podporu zlínského regionálního sněmu při nominaci do čela ODS

ZLÍN - Regionální sněm ODS Zlínského kraje vyjádřil v sobotu silnou podporu premiéru Petru Nečasovi při nominaci do vedení ODS. Agentuře to sdělil předseda zlínské organizace ODS Libor Lukáš.

Sněmu se zúčastnil sám Nečas, Tomáš Chalupa, Martin Kuba a Jiří Pospíšil. „Zabývali jsme se otázkou budoucí nominace politického vedení ODS. Silnou podporu jsme vyjádřili Petru Nečasovi,“ řekl Lukáš.

Podporu jako první místopředseda získal Martin Kuba, jako řadoví místopředsedové pak Miroslava Němcová, Jaroslav Kubera a Jiří Pospíšil.

Zlínský předseda Lukáš zároveň požádal o vyslovení důvěry. „Prošel jsem,“ podotkl Lukáš.

Podle něj bylo tématem setkání i to, co dělat „po prohraných krajských a senátních volbách“ a jak získat důvěru voličů.

„Musíme dobře vykonávat službu veřejnosti na všech radnicích i na úrovni státu. Občané vnímají negativní výsledky nefungujícího registru, nepovedené maturity a další případy. Lidem otravuje život vše, co vykazuje známky nekvality,“ sdělil Lukáš.

Za důležitý označil i kontakt s veřejností. „Musíme si na lidi udělat čas a vysvětlit jim úsporná opatření. Měli bychom za nimi jet, setkat se s nimi a vše jim osobně vysvětlit. Nestačí, aby se to dočetli pouze z plakátů,“ dodal.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x