SJÍZDNOST SILNIC: Na silnicích Zlínského kraje leží rozbředlý sníh

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou ve středu většinou sjízdné se zvýšenou opatrností. Vyplývá to z informací jednotlivých Správ a údržeb silnic. 

Na Valašsku leží na jedničkových komunikacích zbytky rozbředlého sněhu, na cestách nižší třídy je pak zajetá vrstva nového sněhu od dvou do sedmi centimetrů a řidiči musejí být při jízdě opatrní. Je zataženo, objevují se sněhové přeháňky a teploměr ukazuje od minus tří do minus dvou stupňů Celsia.

Na Zlínsku pokrývají silnice rovněž zbytky rozbředlého sněhu a vozovky jsou sjízdné bez omezení nebo se zvýšenou opatrností. Je zataženo, tři až dva stupně pod nulou a místy se vyskytuje mlha, která zhoršuje dohlednost. 

Na Kroměřížsku jsou cesty I. třídy mokré po chemickém ošetření a na silnicích nižší třídy je rozbředlý sníh. Na úsecích udržovaných inertem je vrstva nového sněhu krytá posypem. Všechny komunikace jsou sjízdné se zvýšenou opatrností. Je zataženo s teplotami od minus tří do minus jednoho stupně Celsia. Obdobná situace je i na Uherskohradišťsku, kde se navíc objevuje místy mlha.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x