Miss Academia už zná finálovou desítku

ZLÍN - 4. února 2013 zveřejnil tým Miss Academia 2013 na Facebooku finálovou desítku nejkrásnějších vysokoškolaček z celé republiky. Dívky teď čekají dva měsíce příprav a nervozity.

Praha, Brno, Zlín. To jsou místa, kde byly pořádány letošní castingy, během kterých porota vybrala dvacet semifinalistek. Všechny tyto dívky tak měly šanci, že se probojují až do velkého finále, které se uskuteční 10. dubna 2013 v Městském divadle Zlín.

Minulý týden mohli fanoušci vidět všech dvacet dívek prostřednictvím Facebooku Miss Academia 2013, kde měli příležitost neoficiálně hlasovat pro jejich favoritku. „Výběr vůbec nebyl jednoduchý. Museli jsme brát v potaz nejen krásu a schopnost vyjadřování, ale i výsledky testů intelektu, které účastnice psaly během castingu,“ prozrazuje manažerka projektu Sebastiána Hájková a dodává: „Testy inteligence sestavila přímo pro Miss Academia organizace Terminus club pod záštitou organizace Mensa ČR.“

Finalistky teď čeká řada soustředění, během kterých natočí medailonky, nafotí propagační fotografie, vyzkouší šaty a boty pro slavnostní Galavečer a 22. března si ve Zlatém jablku na vlastní kůži vyzkouší roli modelky. Samozřejmě, pro dívky je naplánováno velké množství společných aktivit, aby měly příležitost se důkladně poznat a spřátelit.  

Celá soutěž vyvrcholí slavnostním Galavečerem 10. dubna 2013 v Městském divadle Zlín.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x