Otrokovická Naděje slaví jubileum, zve veřejnost do kreativních dílen

OTROKOVICE - Otrokovická pobočka Naděje slaví letos jubilejní 20. výročí od svého otevření a rozhodla se proto zorganizovat několik akcí. Jak server Zlin.cz informovala mluvčí města Lenka Krupková, ve čtvrtek se například uskuteční Den otevřených dveří Kreativní dílny.

„Oslava působení Naděje v Otrokovicích se neomezí jen na jeden den. Chceme letošní rok pojmout jako rok slavení, kdy chceme bez zvláštní okázalosti, ale přesto s důrazem připomínat, že jsme součástí místní komunity. Jednou z akcí je i čtvrteční Den otevřených dveří Kreativní dílny. Návštěvu může každý příchozí využít i ke koupi dárku ke dni svatého Valentina pro své nejbližší,“ řekla zástupkyně ředitele otrokovické pobočky Naděje Martina Langerová. Den otevřených dveří potrvá od devíti do 17 hodin. Kreativní dílny se nacházejí na třídě Spojenců 999.

Poprvé se dveře otrokovické Naděje klientům otevřely v roce 1993. Částečná rekonstrukce budovy bývalé školky na Baťově dala vzniknout zařízení s celoročním provozem pro více než 20 dětí. Cílem bylo vytvořit domov rodinného typu pro děti a mládež od tří let věku.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x