Hokejisté PSG Zlín se fotili s finalistkami Miss Academia

Následující den po úspěšném čtvrtfinálovém utkání play off ve Vítkovicích, který rozhodl o postupu týmu do semifinálových bojů, čekal na extraligové hokejisty PSG Zlín zasloužený odpočinek, nicméně část týmu se zúčastnila focení s finalistkami soutěže Miss Academia 2013. Výsledné exkluzivní fotky budou vydraženy, výtěžek z následného prodeje půjde prostřednictvím nadace Korunky Luhačovice ve prospěch konkrétních potřebných dětí.

Společné focení se uskutečnilo s finalistkami soutěže krásy Miss Academia v prostorách ateliéru Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně a zúčastnilo se ho jedenáct hráčů extraligového týmu PSG Zlín. O titul Miss Academia soutěží zástupkyně jednotlivých vysokých škol z celé České republiky. Mezi jedenáctkou hráčů byli převážně mladé pušky Petr Holík, Petr Zámorský, Dalibor Řezníček, Martin Matějíček, Zdeněk Okál, Antonín Honejsek a Jakub Sedláček. Mladé hráče doplnili zkušení borci Petr Leška, Jaroslav Balaštík, Bedřich Köhler a Marek Melenovský. „Jsou tady krásné slečny, tu nejkrásnější mám ovšem doma. Na tomto focení se mi libí, že fotky budou nevšední a snad pro jejich budoucí majitele zajímavé. Je super, že výtěžek půjde na dobrou věc,“ pověděl útočník Marek Melenovský.

„Je to zajímavé zpestření po čtvrtfinálovém boji. Slečny fotografky jsou tajemné a výsledky nám zatím nechtějí ukázat. Prý až bude vše hotové, tak jsme strašně zvědaví. Holkám jde pózování líp než nám, snad na fotkách neuděláme ostudu,“ dodal s úsměvem střelec Antonín Honejsek.

Umělecké fotografie budou vyhotoveny pouze po jednom kusu, tak aby byly exkluzivní a jedinečné. Výtěžek z dražby půjde ve prospěch konkrétních potřebných dětí ze Zlínského kraje. „Spojení sportovci a hezké dívky může znít jako klišé, proto jsme při zadání projektu kladli důraz na nevšednost. Naším cílem je, aby fotografie měly své kouzlo, vydražili jsme je co nejlépe, pomohli tím potřebných dětem, a aby si fotografie jejich budoucí majitelé  hrdě vystavili. Slečny fotografky se toho zhostily výborně, těšíme se na finální podobu fotografií,“ řekl za klub PSG Zlín Tomáš Melzer, marketingový manažer.

„Již teď můžeme říci, že dražba bude probíhat prostřednictvím aukčního portálu Aukro.cz od 2. dubna a potrvá pět dní. Fotografie pak majitelům předáme na finálovém galavečeru Miss Academia desátého dubna v Městském divadle ve Zlíně,“ uvedla Veronika Jurášková, manažerka projektu Miss Academia 2013. Zda slavnostní předání proběhne i za účasti zlínských hokejistů je zatím nejasné. V případě postupu hokejistů Zlína do finále Česká pojišťovna play off Tipsport extraligy je právě desátý dubnový den na programu druhý finálový duel.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’14364′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚674‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚14364‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x