Aquapark bude patřit naháčům

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Vůbec poprvé uspořádá v sobotu uherskohradišťský aquapark speciální Slováckou naturistickou noc pro vyznavače koupání bez plavek. Jak serveru Zlin.cz řekl mluvčí uherskohradišťské radnice Jan Pášma, zaplavat si budou moci nudisté od 20 hodin.

Akci pořádá aquapark ve spolupráci s Klubem naturistů, což je organizace pořádající největší bezplavkové akce ve střední Evropě.

„Půjde o setkání vyznavačů koupání bez plavek, bez jakéhokoli erotického podtextu. Naopak, ve všech prostorách areálu bude jakékoliv erotické či sexuální chování zakázané,“ poznamenal ředitel aquaparku Jiří Durďák.

Akce je určena všem, kdo se rádi koupají nazí. Po dobu konání Slovácké naturistické noci bude průhled mezi restaurací a bazénem zakryt, stejně tak budou vypnuty webkamery.

Organizátoři očekávají hojnou účast naturistů nejen z Uherského Hradiště a blízkého okolí, ale z celé Moravy, Čech a také ze Slovenska. V rámci akce se uskuteční i saunové ceremoniály, malování na tělo a k dispozici budou vodní atrakce jako aquazorbing či vodní houpačka, coco ball a další.

„Setkání naturistů pořádají všechny velké aquaparky v zahraničí i v ČR. Namátkou uvádím Aquapark Čestlice Aquapalace Praha, Aquapark Babylon Liberec, Aquapark Pardubice, Aquapark Brno –
Kohoutovice, Aquapark Olomouc, Aquapark Valašské Meziříčí a další,“ dodal Durďák.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x