Město nechá opravit cestu v areálu bývalé Zbrojovky

VSETÍN - V areálu bývalé Zbrojovky Vsetín začne v pondělí oprava komunikace. Serveru Zlin.cz to sdělila mluvčí města Jana Čadová.

Firmy se tak dočkají opravy cesty, která po letošní zimě v některých místech připomínala tankodrom. Investorem oprav za téměř 2,8 milionu korun je majitel silnice, kterým je město. Vzhledem k nutným částečným omezením provozu radnice žádá všechny, kteří areál užívají, o vstřícnost a trpělivost. Veškeré práce by měly být dokončeny do 8. července.

Na špatný technický stav komunikace vedoucí přes průmyslový areál upozorňovaly firmy, které zde podnikají, již delší dobu.

„Po letošní zimě už byl stav komunikace opravdu akutní, a proto jsme přistoupili k opravě skládající se z několika etap,“ uvedla starostka Iveta Táborská (ODS) s tím, že první etapu zahrnovala oprava běžných výtluků po celé délce cesty od bývalé hlavní vrátnice až po vjezd do areálu firmy Austin Detonator. „Nyní přišla na řadu závažnější část oprav, a to ve čtyřech úsecích, kde bude odfrézován asfalt a odstraněna i původní dlažba ze žulových kostek, která je ještě pod asfaltovou vrstvou,“ vysvětlila starostka.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x