Valašskomeziříčské koupaliště se chystá zahájit sezonu

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Ve Valašském Meziříčí otevřou v sobotu městské koupaliště. Server Zlin.cz o tom informovala mluvčí města Renata Votrubová.

Začátek sezony je stanoven na 1. června, termín může ovšem změnit vývoj počasí. Ve Valašském Meziříčí zůstávají ceny vstupného na úrovni loňského roku. „75 korun za osobu, důchodci platí 55 korun, děti do čtyř let zdarma. Také zůstává v platnosti velmi oblíbené rodinné vstupné, kdy se u nás může za 220 korun rekreovat čtyřčlenná rodina,“ sdělila Miroslava Wrzecká, jednatelka společnosti ST servis, jež koupaliště provozuje. Sezöna potrvá do 31. srpna, provozní doba bude denně od devíti do 20 hodin.  

Pro děti i dospělé budou připraveny dva bazény, dětské brouzdaliště, vodní hřib, masážní hlavice a trysky. Sportovněji založení hosté určitě přivítají možnost si zahrát plážový volejbal, nohejbal a košíkovou. Na své si přijdou i milovníci stolního tenisu. „V minulých letech se průměrná návštěvnost pohybovala okolo 680 návštěvníků za jeden den. I letos však bude hodně záležet na klimatických podmínkách,“ sdělila jednatelka společnosti.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x