Silnice v Loukách bude uzavřena

ZLÍN - Ve zlínské místní části Louky musejí řidiči počítat kvůli stavebnímu ruchu s omezením dopravy. Serveru Zlin.cz to řekla Světlana Divilková ze zlínského oddělení cestovního ruchu, vnitřních a vnějších vztahů.

Stavbaři opravují v Loukách opěrnou zeď Chlumského potoka a pracují na rekonstrukci mostu přes Chlumský potok. Naplánovány jsou proto uzavírky komunikací. Týká se to ulice U Dřevnice, naproti domu č. p. 397, která bude částečně uzavřena ve dnech do 23. července a v době od 29. července do 8. září.  Úplná uzavírka ulice Dřevnická v místě provádění prací bude platit v termínu od 24. do 28. července, kdy začne stavba pilotů. Po dobu úplné uzavírky budou dočasně zrušeny  zastávky MHD pro linku č. 3: Prštné, Podhoří sídliště, Louky křižovatka a Louky hřiště.

„Objízdná trasa při úplné uzavírce je vedena  po silnici I/49 třída T.Bati a místních komunikacích Přímá, Náves, Pod Strání, Pod Vinohrady, Chaloupky. Na objízdné trase bude od domu č.p. 23 v ulici Chaloupky po dům č.p. 104 v ulici Pod Vinohrady ve Zlíně Loukách, řízen provoz vozidel pomocí mobilního světelného signalizačního zařízení,“ dodala Divilková.

Druhé omezení se týká opět Louk. Kvůli stavebním pracím na rekonstrukci mostu přes Chlumský potok bude ve dnech do 8. listopadu uzavřena místní komunikace v Loukách, ulice Hasičská u mostní konstrukce a ulice Záhumení I. taktéž v místě mostní konstrukce. Objízdná trasa není s ohledem na charakter místní komunikace stanovena.

Práce budou provedeny ve dvou etapách. V první etapě se uskuteční rekonstrukce mostu a zastávky MHD směr Zlín, ve druhé etapě přijde na řadu pokládka povrchu komunikace. Po dobu prací budou přesunuty v obou směrech o přibližně 30 metrů zastávky MHD Louky, hřiště.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x