Lucie Bílá chystá ve Zlíně autogramiádu

ZLÍN - Patnáctinásobná Česká Slavice Lucie Bílá zamíří v rámci svého velkého turné také do Zlína a pro své zdejší fanoušky si připravila i autogramiádu. Serveru Zlin.cz to řekl PR manažer René Kekely.

Bílá absolvuje v rámci svého největšího turné nazvaného Licie Bílá – Černobílé turné 2013 celkem 11 koncertů v 10 městech v česku a na Slovensku. V Praze se uskuteční dva koncerty a jeden si budou moci užít také obyvatelé Zlína.

„Před samotnými koncerty absolvuje zpěvačka i řadu autogramiád, kde mohou její příznivci získat unikátní fotografii s věnováním. Ve Zlíně se zastaví 28. srpna v 15 hodin,,“ doplnil Kekely.

Zatím se zpěvačka pečlivě připravuje na své koncerty. „Moc se na setkání s fanoušky těším,“ dodala Lucie Bílá. Černobílé turné 2013 odstartuje 14. října v Praze a zakončeno bude 3. listopadu v Českých Budějovicích. Na programu bude repertoár poskládaný z popu, rocku, šansonů i muzikálových hitů. Jako host vystoupí mladá zpěvačka Patricie, která představí písničky ze svého nového CD.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x