Kraj ocenil sociální pracovníky

ZLÍN - Představitelé Zlínského kraje ocenili sedm lidí pracující v sociálních službách. Serveru Zlin.cz to sdělila mluvčí hejtmanství Gabriela Dvorníková.

Sedm osobností získalo ocenění v rámci čtvrtého ročníku soutěže Pracovník roku v sociálních službách Zlínského kraje pro rok 2013. Ocenění spojené s finanční odměnou 10 tisíc korun převzali Anna Julinová, Radovan Klabal, Blanka Sojáková, Tereza Ševčíková a Jaromíra Vokounová. Mimořádné ocenění v podobě pamětního listu a věcného dárku si odnesli Bronislava Velecká a Dan Žárský.

„Pro práci v sociálních službách je třeba velkého nadání. Tak jako potřebují talent umělci nebo sportovci, potřebují specifické nadání také lidé v tomto oboru, kteří umí v pravou chvíli najít správná slova útěchy a povzbuzení,“ řekla krajská radní Taťána Nersesjan.

Nominace krajskému úřadu zasílali na základě zveřejněné výzvy nejčastěji ředitelé organizací poskytujících sociální služby či starostové obcí, ale i samotní klienti nebo jejich příbuzní. Celkem bylo v termínu na krajský úřad doručeno 18 nominací, z nichž potom odborná komise vybrala sedm vítězů.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’po-modules-photogallery‘,’16030′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚824‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚16030‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’po-modules-photogallery‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x