Galaxie ve Zlíně slaví v tomto měsíci své 4. narozeniny!

Během 4 let provozu si získala přízeň dětí, dospělých a celých kolektivů. Její návštěvnost rok od roku stoupá a šplhá ke 100 000 návštěvníků ročně.

Galaxie ale není jen místem řádění a setkávání dětí a celých rodin, bez problému pojme celé školy nebo příměstské tábory. Hostí děti a klienty různých organizací, jako je Handicap nebo Dětské domovy. Pravidelně podporuje několik smysluplných projektů jako je stavba školy v Indii, Adopce na dálku, pěstounské rodiny a další.

Stále jsou velmi oblíbené Noci v Galaxii pro děti i dospělé a narozeninové oslavy. Nově nabízí také narozeninové snídaně pro dětské oslavence a také dívčí wellness v rámci narozeninové párty.

U příležitosti 4. výročí si Galaxie připravila několik překvapení pro návštěvníky. Chystá se narozeninová párty na 26.10. od 15 hod, kterou bude moderovat Jirka Hadaš. Ten bude také kouzlit a bavit děti v rytmu tance. Překvapením, na které se mohou všichni těšit, jsou žongléři. Budou nejen vystupovat, ale také povedou workshopy pro děti i dospělé. Návštěvníci uvidí také taneční vystoupení Oriany a její družiny, která je nepochybně také vtáhne do tance a něco je i naučí při tanečním workshopu. Všechny tvořivé děti si mohou vyrobit památku v tvořivé dílně nebo se nechat namalovat na obličej. Program poběží od 15 do 18 hod.

K narozeninám patří také dárky, nově každý dětský návštěvník získává při zakoupení naší celodenní vstupenky dárkový poukaz na dětské představení do Městského divadla ve Zlíně (platnost poukazu je podmíněna koupí druhé vstupenky). Tato akce platí také opačně, každý dětský návštěvník divadla, získá dárkový poukaz na vstup do Galaxie. Pro majitele galaktické permanentky má připraven bonus ZOO Lešná, a to dárkový balíček, včetně krásného dvd. Takže neváhejte a kdo ještě nemá permanentku, může zakoupit na recepci Galaxie. Všechny dárky najdou zákazníci podrobně popsány na webových stránkách www.galaxiezlin.cz.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x