V kraji se chystá řada uzavírek

ZLÍNSKÝ KRAJ -  V nejbližších dnech musejí řidiči ve Zlínském kraji počítat s několika uzavírkami silnic. Serveru Zlin.cz to sdělila mluvčí hejtmanství Gabriela Dvorníková.

Zcela bude uzavřena například  silnice v úseku Uherské Hradiště – Jarošov – okružní křižovatka u Kauflandu, a to v době od 26. do 27. října. Šoféři neprojedou ani mezi Horní Lapačí a Fryštákem, a to v době od 2. do 3. listopadu. Zajištěn zde bude pouze příjezd do místní části Žabárna. Důvodem obou těchto uzavírek je pokládka obrusné vrstvy na vozovku.

Komplikace v dopravě budou i v holešovské ulici Partyzánská, kde bude pokračovat uzavírka do konce října. „Dělníci tu budou dokončovat stavbu,“ vysvětlila Dvorníková.

Na dalších úsecích silnic II. třídy budou dokončovány stavební práce při stejném omezení silničního provozu jako dosud, to je s využitím světelného signalizačního zařízení. Jde o osm úseků, a to v Polichnu od vjezdu od Luhačovic, mezi obcí Jestřabí a Štítná nad Vláří, mezi Karolinkou a odbočkou na Bzové, v úseku před Luhačovicemi od Dolní Lhoty, mezi Kroměříží, Vážany a Jarohněvicemi, mezi Janovou a Hovězí a na průtahu Fryštákem. Práce budou na těchto cestách trvat do konce listopadu.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x