Zlínský kraj provoní guláš i zabijačka, koštovat se bude také víno

ZLÍNSKÝ KRAJ - I tento víkend bude ve Zlínském kraji řada koštů. Serveru Zlin.cz to řekl Zdeněk Urbanovský z Centrály cestovního ruchu Východní Moravy.

Až do neděle potrvají například Gulášové hody v Lesním penzionu Bunč v Chřibech. Pro návštěvníky bude připraveno hned několik druhů gulášů.

V Březí na Kroměřížsku zase v sobotu pořádají Výstavu a košt vína. Program začne ve 13 hodin a nabídne řadu kvalitních vzorků.

Také ve Vážanech na Kroměřížsku se bude ochutnávat víno, a to na Josefovském koštu. „K zakousnutí budou i speciality domácí zabíjačky, odpoledne zpestří cimbálová muzika Pentla z Boršic. Program začne ve 14 hodin,“ doplnil Urbanovský.

V Klubu Starý pivovar v Kroměříži chystají pro změnu Gurmet večer. Návštěvníci zažijí show filetování mečouna, degustaci nového piva 1. Selský pivovárek, přednášku Tomáše Váni na téma Jak uvařit pivo doma, výuku country tanců a tombolu. Během celého večera, který začne v 19 hodin, bude hrát country skupina Telegraf. Vstupenka stojí 165 korun a zahrnuje degustaci jednoho půllitru piva.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x