ZLINFEST: Filmový festival nabídne koncert kapely Chinaski i seminář o dětech

ZLÍN - I pondělní program 54. ročníku Zlín Film Festivalu je nabitý. Jak serveru Zlin.cz sdělil mluvčí festivalu Martin Pášma, během dne se uskuteční seminář zaměřený na děti, autogramiáda Bena Cristovao i koncert kapely Chinaski.

Okolí zlínského zámku bude po celý den patřit Pohádkovému dni na téma Večerníček. Malí návštěvníci se mohou těšit na malování na obličej, soutěže, závody na koloběžkách i tematicky zaměřené tvořivé dílničky.

V Krajské knihovně Františka Bartoše přijdou opět známé osobnosti číst dětem, a to v devět a v 11 hodin. Ve stejný čas se uskuteční ve Zlatém jablku autogramiáda Bena Cristovao. 

Od 12.30 hodin bude na programu v hotelu Moskva 16. ročník celorepublikového semináře Dítě v krizi s podtitulem Svět dětí pod lupou. „Seminář bude pokračovat i v úterý a má mezinárodní účast. Je součástí dlouhodobého projektu s názvem Vzdělání je pro všechny děti,“ upřesnil Pášma.

Náměstí Míru bude od 14 do 17 hodin patřit zábavě pro děti, v 16 hodin se tu bude konat i autogramiáda zlínských mistrovských hokejistů a program završí v 18 hodin koncert kapely Chinaski.

Živo bude i v Galerii pod Radnicí, kde se v 17 hodin uskuteční vernisáž výstavy legendy českého divadla Jiřího Suchého. Vystaví tu své grafiky.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x