Zlaté jablko připravilo dětem za vysvědčení odměnu

ZLÍN - Ve čtvrtek 25. června startuje ve zlínském Zlatém jablku velký čtyřdenní maraton plný her a zábavy, během kterého si přijdou na své všechny děti bez rozdílu věku. Na akci pozvala veřejnost prostřednictvím serveru Zlin.cz mluvčí Zlatého Jablka Kateřina Martykánová.

Prázdniny ve Zlatém jablku patří už tradičně nejmenším návštěvníkům. Letos si je však mohou děti začít užívat již v předvečer vysvědčení. Dnes, ve čtvrtek se totiž obchodní centrum zaplní populárními dlouhonohými panenkami, rychlými autíčky a závodními dráhami, mašinkami a dalšími hračkami, se kterými si děti mohou hrát a užít si spoustu zábavy.

V prostorách centra bude umístěno nejen několik herních zón pro nejmenší děti i školáky, ale také například originální fotokoutek s expozicí známého motocyklu Harley ve stylu Barbie.

„Během víkendu si navíc mohou děti a jejich rodiče pořídit fotografie na památku přímo s živou Barbínou, panenkou Monster High, Kenem nebo třeba závodníkem Hot Wheels,“ uvedl ředitel Zlatého jablka Jiří Kratochvíl a dodal: „Pro děti jsou připraveny v sobotu a v neděli také soutěže a kvízy o atraktivní ceny, tancování s Barbie dancers a řada dalších aktivit.“

Akce u příležitosti ukončení školního roku probíhá v hlavní galerii obchodního centra denně od 10 do 18 hodin od 25. do 28. června.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x