V Rožnově čekají řidiče další dopravní omezení

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - Od příštího týdne musí řidiči v Rožnově počítat s dalším omezením dopravy na silnici I/35, kde probíhají opravy. Server Zlin.cz na to upozornil mluvčí rožnovské radnice Tomáš Gross.

„Přechodné  značení se objeví  v ulici Chodská, v úseku od vjezdu na benzínovou čerpací stanici po vjezd na parkoviště k obchodním domům Billa a Lidl a také před prodejnou Auto Lukáš,“ upřesnil Gross.

Na silnici I/35 bude v průběhu příštího týdne doplněno již instalované přechodné dopravní značení a to v úseku od vjezdu na benzínovou čerpací stanici po vjezd na parkoviště k obchodním domům Billa a Lidl. Bude tu proto také omezena nejvyšší povolená rychlost. Právě na této trase se totiž buduje nová kanalizace.

Omezení budou pokračovat i v dalších dnech prázdnin, protože v Chodské vznikne také nové parkoviště. Silnice by kvůli tomu měla být uzavřena v délce asi 100 metrů.

„Třetí přechodné dopravní značení upozorňující na stavební práce bude umístěno na zpevněné ploše před prodejnou Auto Lukáš. Aktuální mapu najdou lidé na stránkách města,“ dodal mluvčí rožnovské radnice.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x