Rekonstrukce rožnovské Palackého ulice za téměř 18 milionů korun skončila

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - V Rožnově pod Radhoštěm skončila rekonstrukce části ulice Palackého, náklady dosáhly výše 17,7 milionu korun. Jak serveru Zlin.cz sdělil mluvčí města Tomáš Gross, 85 procent se podařilo získat formou dotace z Regionálního operačního programu Střední Morava.

Oprava komunikace, chodníků, vybudování veřejného osvětlení a přeložky všech sítí. To je výčet prací, které byly od loňského listopadu provedeny v rámci rekonstrukce ulice Palackého v Rožnově pod Radhoštěm, konkrétně šlo o část ulice nazývanou Lázeňská. „Součástí prací byly i sadbové úpravy,“ upřesnil vedoucí odboru rozvoje rožnovské radnice Ivo Marcin.

Příprava projektu začala v roce 2008, dotaci město získalo na přelomu let 2013 a 2014 a samotná rekonstrukce pak trvala od 20. listopadu 2014 do 17. června letošního roku. „Na první etapu plynule v červnu navázala druhá etapa rekonstrukce této ulice v části od křižovatky u tržnice po budovu Orthesu. Tady předpokládáme ukončení prací na komunikaci do konce prázdnin a následně ukončení chodníků a dalších úprav do poloviny října,“ uzavřel Ivo Marcin.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x