Veřejnost se může zapojit do soutěže o 15 nejzajímavějších turistických míst v kraji

ZLÍNSKÝ KRAJ - Ještě do konce července mohou lidé zasílat tipy na atraktivní turistické cíle ve Zlínském kraji a zapojit se tak do soutěže organizované Centrálou cestovního ruchu Východní Moravy. Serveru Zlin.cz to sdělila mluvčí hejtmanství Renata Škrobálková.

Zájemci o zapojení se do soutěže o hodnotné ceny musejí vyplnit elektronický formulář. „Zlínský kraj společně s Centrálou cestovního ruchu Východní Moravy chce znát pohled návštěvníků na turistické atraktivity a akce v regionu a získat tak názor lidí na to, co je samotné na Východní Moravě láká, přitahuje, co považují za nejvíce zajímavé a poutavé,“ řekl krajský radní Ladislav Kryštof zodpovědný za cestovní ruch. Patnáctka v názvu soutěže přitom není náhoda, toto číslo souvisí s patnácti lety od zřízení samostatného Zlínského kraje.

„Dosud nám lidé poslali kolem stovky nominací a stále se hlasuje, hlavně na facebooku. Následně zveřejníme 15 nejčetněji se vyskytujících tipů na turistické cíle, které bude možné dále takzvaně lajkovat respektive dát jim hlas. Tak bude sestaven výsledný žebříček. Na počátku října navíc budou z řad soutěžících vylosováni výherci zajímavých cen,“ informovala Dana Daňová, ředitelka Centrály cestovního ruchu Východní Moravy.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x