Rožnovské informační centrum dostalo od hodnotitelů jedničku

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - V uplynulých dnech bylo v  Turistickém informačním centru Rožnova pod Radhoštěm (TIC) provedeno hodnocení kvality služeb formou takzvaného mystery shoppingu. A rožnovské TIC v této kontrole dopadlo s hodnocením 98,8% na výbornou, informoval server Zlin.cz mluvčí tamní radnice Tomáš Gross.

Značení centra a otevírací doba, jeho exteriér, první dojem zákazníka, interiér a vybavenost provozovny, pracovník informačního centra – to všechno se hodnotilo.

„O kontrole jsme samozřejmě nevěděli, jedná se o utajenou návštěvu turisty-kontrolora, který prověří turistické informační centrum dle různých kritérií. Všemi hodnocenými oblastmi jsme prošli bez ztráty bodu. Procentuální hodnocení nám o půl bodu bylo sníženo pouze za to, že pracovnice centra při rozloučení s turistou nepopřála příjemný pobyt (nebo nepoužila jinou zdvořilostní frázi),“ uvedl mluvčí radnice, který je zodpovědný za provoz TIC.

„Kladně bylo hodnoceno mimo jiné poskytnutí požadovaných informací. Podle zprávy, kterou už máme k dispozici, měly pracovnice TIC přehled o regionu, o možnostech pro turisty, dokázaly atraktivně představit navržené turistické cíle a k utajenému kontrolorovi se chovaly zdvořile a věnovaly mu dostatek času při jeho dotazech,“ doplnil Gross s tím, že se jedná o čtvrtou takovou kontrolu v TIC od roku 2012. A tato skončila s nejlepším dosavadním výsledkem zisku 98,8% v celkovém hodnocení.

„V informačním centru máme dvě pracovnice, Veroniku Janoškovou a Janu Bajanovou, na plný pracovní úvazek. Denně poskytují informace téměř čtyřem stovkám turistů a kromě toho se starají ještě o další propagaci města formou přípravy propagačních materiálů. Vzhledem k tomu, že jsme již počtvrté za sebou prošli utajenými testy s velmi kladným hodnocením, je potřeba oběma za jejich práci a přístup k hostům města poděkovat,“ podotkl na závěr Gross.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x