Do Zlína míří hvězdy muzikálu Pomáda

ZLÍN - Do zlínského Zlatého jablka dorazí v pátek 24. března populární herec a zpěvák David Gránský a další hvězdy muzikálu Pomáda. Serveru Zlin.cz to uvedla mluvčí Zlatého jablka Kateřina Martykánová.

Zlínské Zlaté jablko chystá na pátek dvě velké akce pro veřejnost. Nabitý program začne veřejným náborem modelek. Castingu do osmého ročníku soutěže Miss Face se mohou zúčastnit dívky od 17 do 25 let věku. Akce, kterou bude David Gránský moderovat, začíná v 16.00 hodin a v čele poroty zasedne modelka Taťána Makarenko, dívky se ale mohou těšit také na Kateřinu Průšovou. V rámci doprovodného programu vystoupí zpěvák Milan Peroutka a tanečníci Dance studia Star light.

„Tato soutěž je výjimečná tím, že nerozhoduje jen výška a míry modelky, ale hlavně půvab a sympatie,“ upřesnil ředitel Zlatého jablka Jiří Kratochvíl. Vítězky finále národní soutěže navíc budou mít možnost reprezentovat na velkých světových soutěžích krásy. Dívky, které touží po kariéře modelky a budou se chtít castingu zúčastnit, si s sebou musejí vzít boty na podpatku, dvojdílné plavky a tmavé jeansy.

Na casting pak večer naváže jarní Night shopping. Večerem opět provede David Gránský. Doprovodný program bude zahájen v 19.00 hodin. Ponese se v duchu muzikálu Pomáda a přivede do Zlína celou plejádu muzikálových hvězd. Mezi nimi také dva držitele ceny Thálie, herce pražského Divadla Kalich Jana Kříže a Romana Tomeše, společně s tanečnicemi a zpěvačkami Markétou Procházkovou a Veronikou Prášil Gidovou.

Další známé osobnosti bude možné spatřit na pódiu při módní show. Nejnovější trendy a tipy na doplnění jarního šatníku předvedou také Česká Miss 2002 Kateřina Průšová a uznávaná modelka Taťána Makarenko. Nevšední zážitek slibuje představení mistryň Evropy 2011 v Cheerleaders. Chybět nebude ani barmanská show Petra Hurty, vítěze mnoha barmanských soutěží.  Akce potrvá do 23.00 hodin.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x