Zlínský kraj rozzáří vánoční stromky

ZLÍNSKÝ KRAJ - Na mnoha místech Zlínského kraje se v nadcházejícím týdnu rozzáří nazdobené vánoční stromy. Server Zlin.cz o tom informoval Zdeněk Urbanovský z Centrály cestovního ruchu Východní Moravy.

Například ve čtvrtek 29. listopadu rozsvítí vánoční strom v Bojkovicích na Zlínsku. Bohatý program pro celé rodiny začne v 16.30 hodin.

V pátek 30. listopadu se rozzáří v 17.00 vánoční strom v Uherském Hradišti. Program na Masarykově náměstí ale začne už v 16.00 hodin Kouzelnou vánoční show pro děti s Jirkou Hadašem, následovat bude zábava s kapelou AkuStyk.

Rozsvěcet budou v pátek také vánoční strom v Rožnově pod Radhoštěm. Tradiční akce s doprovodným programem začne v 16.30 hodin na Masarykově náměstí. „V pátek chystají slavnostní rozsvícení vánočního stromu také ve Vizovicích na Zlínsku. Začne se v 17.00 hodin, o hudební doprovod se postará Vizovjánek,“ konstatoval Urbanovský.

Rozsvěcování vánočního stromu zažijí v pátek také v Napajedlech na Zlínsku. Program se uskuteční od 12.00 do 19.00 hodin. Na Masarykově náměstí budou návštěvníci moci zakoupit adventní věnce, regionální produkty, dárky či se zahřát svařeným vínem, čajem nebo punčem.

V neděli 2. prosince se slavnostně rozzáří vánoční strom na náměstí Míru ve Zlíně. Vše zahájí v 15.00 hodin cimbálová muzika Kašava, hlavní bod programu přijde na řadu v 17.00. Organizátoři vzkazují, aby si každý vzal s sebou zvoneček. Provoz zahájí také Ježíškova pošta.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x