DOPRAVNÍ INFORMACE: Těšte se na pátek, bude otevřena většina uzavírek

ZLÍNSKÝ KRAJ - Koncem tohoto týdne si oddychnou všichni, kterým dopravu komplikovaly uzavírky na nejrůznějších místech ve Zlínském kraji.

Nejvíc se uleví řidičům na Kroměřížsku, kde úsek v Hostýnských vrších od Chvalčova přes Tesách po křižovatku s Rajnochovicemi byl rekonstruován téměř tři čtvrtě roku, termín dokončení bude v pátek 30. 11. Celá práce byla spolufinancována z prostředků EU a vyšla na 94,067 milionu korun. Ve stejném termínu by měly být dokončeny práce v místě Holešov, průtah mezi křižovatkou s Tovární ulicí a autobusovým nádražím.

A těšit se mohou tento týden i na Vsetínsku, konkrétně v Ratiboři, v pátek 30. 11. by měly být dokončeny práce na místní komunikaci. Průjezdná bude i Valašska Bystřice, kde předmětem oprav byla kompletní rekonstrukce propustku, volná šířka mostního objektu mezi zábradlím bude 7 metrů, šířka vozovky na mostu bude 6 metrů. Výsledkem oprav v Novém Hrozenkově bude nová vozovka, široká 7 metrů s lokálním rozšířením v obloucích, přestavba mostu a stavební úpravy krajnic.

Rekonstrukce komunikací budou hotovy i na Uherskohradišťsku. Úsek Bojkovice-Krhov, kde byla úplná uzavírka z důvodu přestavby mostu, bude dokončen v pátek 30. 11. Ceny oprav se zde vyšplhaly na 16, 214 milionu korun. I v místě Zlechov ve směru od Buchlovic by měly být opravy hotovy do pátku. Úplná uzavírka zde byla z důvodu rekonstrukce silnice.

Na Zlínsku v úseku Hvozdná je již silnice průjezdná a tato oblast je nyní bez omezení. Doufejme, že tato situace vydrží na silnicích ve Zlínském kraji co nejdéle.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x