Zastupitelé projednali termíny zasedání v roce 2019

ZLÍN – V prosinci projednali zastupitelé města Zlína termíny jednání v roce 2019. Bude celkem sedm řádných jednání, poprvé se v novém roce sejdou 7. února, informoval server Zlin.cz mluvčí zlínského magistrátu Zdeněk Dvořák.

Jednacím dnem zůstává čtvrtek, stejně jako tomu bylo v předchozích volebních obdobích. Předpokládá se i stejný čas zahájení, tedy 9. hodina. „Zasedání zastupitelstva jsou veřejná, může se jich tedy účastnit i občané,“ doplnil Tomáš Lang, vedoucí Odboru kanceláře primátora.

Průběh jednání a hlasování zastupitelstva můžou zájemci sledovat i na obrazovkách svých počítačů. Stačí, když si „kliknou“ na ikonu Online přenos ze zasedání zastupitelstva, která je v den zasedání umístěná v sekci Mohlo by vás zajímat na úvodní straně městského webu.

Zastupitelstvo města Zlína tvoří 41 členů z osmi politických stran a hnutí: ANO 2011, Starostové a nezávislí, KDU-ČSL, ODS, Zlín 21, Česká pirátská strana, Rozhýbejme Zlín a SPD.
Rada města Zlína bude mít v roce 2019 celkem 25 řádných jednání, jednacím dnem zůstává pondělí. Poprvé se sejde v pondělí 7. ledna. Tato jednání jsou neveřejná. Rada města má 11 členů a tvoří jí představitelé hnutí a stran, které uzavřely koalici: ANO 2011, Starostové a nezávislí, KDU-ČSL, ODS a Česká pirátská strana.

 

 

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x