„Děkujeme,“ uslyšeli pedagogové v obřadní síni zlínské radnice

ZLÍN – Odvádíte skvělou práci v komplikované době, děkujeme vám za ni. I tato slova z úst primátora Jiřího Korce slyšeli ředitelky a ředitelé základních a mateřských škol, Plavecké školy a DDM Astra na tradičním předvánočním setkání v prostorách obřadní síně radnice, informoval server Zlin.cz mluvčí radnice Zdeněk Dvořák.

„V současné době se často setkáváme s případy, kdy rodiče děti omlouvají, dávají vinu jiným, místo toho aby je učili zodpovědnosti. Za této situace není lehké děti vzdělávat. Vy to však i přesto zvládáte výborně. Patří vám za to velké poděkování,“ prohlásil během setkání Jiří Korec.

Oblast školství má na radnici dlouhodobě ve své kompetenci náměstkyně primátora Kateřina Francová. „Velmi si vážím spolupráce s vámi. A děkuji za ni. Budu moc ráda, když se nám bude i příštích letech dařit řešit problémy a různé situace, které se před námi objeví,“ sdělila hostům v obřadní síni.

Součástí poděkování pedagogům bylo i vystoupení dětí ze zlínského Ateliéru Zebra.

Město Zlín zřizuje celkem 13 základních škol, ve kterých se vzdělává cca šest a půl tisíce žáků. Zřizuje také 22 mateřských škol, do kterých dochází téměř dva půl tisíce dětí.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x