Azylový dům v Otrokovicích oslaví dvacetileté výročí dětským dnem pro veřejnost

OTROKOVICE - Velký dětský den připravuje u příležitosti oslav 20. výročí svého založení služba Nový domov Otrokovice spadající pod Charitu Otrokovice. Serveru Zlin.cz to oznámila sociální pracovnice Veronika Slaměnová.

Zařízení, které slouží jako azylový dům pro ženy a rodiče s dětmi, připravilo nejen pro své uživatele, ale i pro širokou veřejnost zajímavý program. Nad celou akcí převzala záštitu starostka Otrokovic Hana Večerková.

„Děti, které k nám zavítají, se mohou těšit na spoustu atrakcí jako je skákací hrad, malování na obličej, různá stanoviště s hrami či ukázku práce sboru dobrovolných hasičů z Kvítkovic,“ zve všechny zájemce vedoucí Nového domova Veronika Halasová.

V rámci odpoledne vystoupí s připraveným programem také děti z DDM Sluníčko, bude vyhodnocena také výtvarná soutěž žáků základních škol. „A co by to bylo za oslavu, kdyby nekončila pořádnou dětskou diskotékou. I na tu se mohou příchozí těšit,“ slíbila Halasová.

Dětský den se koná v areálu zařízení Nový domov v otrokovické části Trávníky ve čtvrtek 30. května od 14.00 do 18.00 hodin. Vstup na akci je zdarma.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x