Otrokovický Nový domov oslavil dvacetiny Dětským dnem

OTROKOVICE - Velký dětský den uspořádal u příležitosti oslav 20. výročí svého založení služba Nový domov Otrokovice spadající pod Charitu Otrokovice. Server Zlin.cz o akci informovala mluvčí otrokovické radnice Romana Stehlíková.

Záštitu nad akcí, která přivítala více než stovku gratulantů, převzala starostka města Hana Večerková.

A že se jednalo o skutečně povedenou oslavu, dokazují také atrakce, které byly přítomným k dispozici, a o které byl velký zájem ještě dlouho poté, kdy akce oficiálně skončila.

„Děti měly k dispozici skákací hrad, mohly si důkladně prohlédnout zvenčí i zevnitř hasičské auto Jednotky sboru dobrovolných hasičů Otrokovice Kvítkovice, stejně jako absolvovat mnoho stanovišť s úkoly, za jejichž splnění dostaly na konci milé překvapení. A samozřejmě nechybělo ani oblíbené malování na obličej,“ popsala vedoucí služby Veronika Halasová.

Součástí odpoledne bylo také několik vystoupení, která si pro návštěvníky připravily děti ze Základní školy Trávníky Otrokovice a dále z pohybových kroužků Domu dětí a mládeže Sluníčko. Celé odpoledne navíc probíhala dětská diskotéka pod vedením zkušeného DJ.

„V rámci odpoledne nám pak pomáhali nejen pracovníci azylového domu pro ženy a rodiče s dětmi a DDM Sluníčko, ale také dobrovolníci z Maltézské pomoci, za což jim ještě jednou velmi děkujeme,“ doplnil zástupce ředitele Charity Otrokovice Tomáš Bernatík.

Velmi zajímavou součástí celé oslavy se pak stala výtvarná soutěž žáků Základní školy Trávníky Otrokovice, do níž se zapojili svým hlasováním všichni návštěvníci dětského dne. Na stupních vítězů nakonec stanuli Barbora Buková a Adam Halas se shodným počtem hlasů. Na druhém místě se umístily Tereza Zálešáková a Adéla Babíčková, kterým porotci také přisoudili stejný počet hlasů. Na odměnu se tak mohou těšit všichni čtyři výtvarníci.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x