6. ročník svátku burgerů je tady! V Napajedlích ochutnáte barevné, pikantní i vege burgery

Burger festival v Napajedlích nabídne barevné, pikantní i vege burgry. Foto: Burger festival Napajedla
NAPAJEDLA - V sobotu 3. 7. 2021 se v Napajedlích v areálu Nového Kláštera uskuteční 6. ročník populárního napajedelského Burger festivalu. Pořádá ho Klub kultury Napajedla a agentury VŠEPROAKCI a EVENT TIME.

Festival se ponese v americkém duchu. Můžete se tedy těšit na americkou hudbu, hostesky a také dekorace. Odpoledne zpříjemní uherskohradišťská rocková kapela SORY. Na pódiu je pak vystřídají legendární GENERACE, se kterými můžete pařit do nočních hodin.


Chybět nebude oblíbená soutěž v pojídání burgerů s atraktivními cenami od partnerů akce. Využít můžete také fotokoutek s americkými rekvizitami a odnést si tak památku z akce.

Ty nejlepší burgery pro vás budou připravovat restaurace Dede Burger, Angel Grill, ,Comic Cone, Safis Burger, Annes Foodtruck, Imervere, Tož Tacos, Le Nautic a další. Nabídnou vám kvalitní burgery s trhaným hovězím masem, vege burger, různě barevné burgery, pikantní krávu, BBQ burger a další. Nebudou chybět různé dezerty, waffle, palačinky, donuty, rolovaná zmrzlina nebo kvalitní káva a víno.

Výtečné burgery můžete proložit lahodným drinkem – ve stánku s míchanými koktejly. Co by to byl za festival bez pořádného piva! Letos si můžete vychutnat desítku Radegast. Pro návštěvníky bude jako vždy připraveno pohodlí v párty stanech nebo v chill out zóně.


V průběhu dne můžete také hlasovat pro pro krále hamBURGER FESTU! U vstupu dostanete hlasovací žeton, který poté odevzdáte Vaší NEJ restauraci do boxů!

Festival můžete navštívit s celou rodinou. Pro děti zde bude k dispozici skákací hrad, heliové balonky a tetování.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x