Adventní dění v Otrokovicích oživí umělé kluziště

Foto: Město Otrokovice
OTROKOVICE – Na náměstí 3. května v centru Otrokovic se bude od úterý 5. prosince opět po roce bruslit. Umělé kluziště budou moci návštěvníci využívat zdarma.

Kluziště oživí dění na náměstí již počtvrté. „K realizaci nás vedl fakt, že v zimním období často chybí více možností pro trávení volného času na čerstvém vzduchu. K bruslení na umělém kluzišti navíc není potřeba žádné speciální vybavení. Většina lidí doma lední brusle má, a tak využití kluziště může být příjemným zpestřením aktivit celé rodiny. Když jsem v předešlých letech na náměstí viděla šťastné děti a spokojené rodiče, bylo mi jasné, že máme novou tradici, kterou by bylo pěkné zachovat,“ myslí si o adventním bruslení starostka Otrokovic Hana Večerková.

Letos se v Otrokovicích na náměstí bude bruslit od 5. prosince do 6. ledna 2024. „Veřejnost může připravenou plochu využívat zdarma, a to každý den od 10 do 18 hodin,“ upřesnila tisková mluvčí Otrokovic Lenka Vaculová.

Zajištění kluziště o celkových rozměrech 30 x 12 metrů vyjde radnici na 400 tisíc korun. Provoz kluziště pro město zajišťuje Otrokovická BESEDA.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x