Baťova nemocnice mění podmínky pro očkování

Baťova nemocnice mění podmínky pro očkování. Foto: Jiří Balát
ZLÍN – Krajská nemocnice Tomáše Bati ve Zlíně reaguje na zvýšený zájem o očkování. To teď bude možné pouze po předchozí registraci a rezervaci termínu.

Očkovací centrum Baťovy nemocnice upozorňuje na změnu organizace provozu. Od čtvrtka 28. října očkuje pouze zájemce po předchozí registraci a rezervaci konkrétního termínu, a to vzhledem ke skokovému nárůstu zájmu o očkování.

Do očkovacího centra přicházelo velké množství pacientů bez předchozí rezervace termínu a očkovací centrum tak již nedokázalo poskytnout komfortní prostředí zájemcům o očkování. Vzniklým náporem docházelo i k provozním problémům.

Vedení Baťovy nemocnice proto rozhodlo v koordinaci s ostatními nemocnicemi v kraji a krajským úřadem přistoupit k očkování pouze po předchozí registraci, navýšit počet volných míst, rozšířit očkovací dny a prodloužit provozní dobu.

Aktuální čekací doba na termín je v řádu několik dnů. V současné době se v KNTB očkuje vakcínou Comirnaty (Pfizer/BioNTech), Spikevax (Moderna) a Janssen Pharmaceutica.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x