Během masopustního veselí se letos poprvé mimořádně otevře Jurkovičova rozhledna

Foto: MěÚ Rožnov pod Radhoštěm
ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - V sobotu 15. února bude letos poprvé mimořádně otevřena Jurkovičova rozhledna v Rožnově pod Radhoštěm, a to od 10.00 do 16.00 hodin. Radnice tak tradičně vyjde vstříc všem, kteří se chtějí z výšky podívat na zimní město a jeho okolí. Ve stejný den se navíc koná také jedna z velkých akcí Valašského muzea v přírodě – Masopust, serveru Zlin.cz to sdělil mluvčí města Marek Havran.

Letní sezona sice na Jurkovičově rozhledně začne až v dubnu, rožnovská radnice se ale stejně jako v minulých letech rozhodla otevřít tuto krásnou dřevěnou dominantu města mimořádně i v sobotu 15. února. „Reagujeme tak na požadavky návštěvníků i obyvatel Rožnova a také na skutečnost, že se ve Valašském muzeu v přírodě koná právě v sobotu 15. února velký masopustní program, což se vhodně doplňuje,“ řekl Martin Beníček, vedoucí Oddělení kultury a cestovního ruchu rožnovské radnice.

Jurkovičova rozhledna bude otevřena od 10.00 do 16.00 hodin. Vstupné na rozhlednu zůstává stejné jako loni, tedy základní vstupné je 40 korun, snížené pak 20 korun.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x