Berani mají dalšího významného partnera! Zlínský hokej spojil síly se společností SYNOT

Foto: SYNOT
ZLÍN - S blížícím se začátkem nového soutěžního ročníku Maxa ligy vítají zlínští hokejisté dalšího významného partnera. Stává se jím společnost SYNOT, která je velkým mezinárodním hráčem ve světě herního průmyslu. Velká podpora známé společnosti pocházející ze Zlínského kraje se projeví mimo jiné na hráčských dresech či ledové ploše.

Chtěl bych společnosti SYNOT velice poděkovat za podporu sportu v našem kraji a skvělý začátek oboustranně výhodné spolupráce. Společnost SYNOT se přidává k našim čtyřem hlavním partnerům a tím upevňujeme základnu v hlavní partnerské struktuře klubu. Každý velký partner je pro nás zároveň velkým závazkem, aby náš klub dokázal značku dobře reprezentovat v našem kraji i v celé České republice,“ uvedl generální manažer klubu Jan Pravda.

SYNOT je mezinárodní skupinou společností fungujících ve více než 40 zemích světa. Dává práci přibližně 3 500 lidem. Jádrem podnikání skupiny SYNOT je herní průmysl a poskytování prvotřídních technologií, herních obsahů a řešení, představujících kompletní produktový balíček pro online i land based zábavní průmysl. Kromě toho se skupina SYNOT věnuje celému spektru dalších podnikatelských aktivit.

Podpora sportu na všech úrovních je naší dlouhodobou prioritou. Tuto oblast zájmové činnosti vnímáme jako klíčovou součást zdravého a aktivního života. Těší mne, že se v nadcházející sezóně můžeme stát hlavním partnerem hokejového klubu BERANI ZLÍN. Jsme hrdí na to, že můžeme být součástí tohoto ambiciózního týmu, kterému přejeme v nové sezóně mnoho úspěchů. Věřím, že společně dosáhneme skvělých výsledků,“ uvedl majitel skupiny SYNOT a zakladatel Nadace SYNOT Ivo Valenta.