Berani odehrají únorové utkání s Kladnem ve speciálních výročních dresech

Foto: zlin.eu
ZLÍN – 700. narozeniny města Zlína oslaví také hokejoví Berani, kteří odehrají utkání 53. kola Tipsport extraligy proti kladenským Rytířům ve speciálních výročních dresech. O vyhrocený duel sousedů z tabulky nepřijde žádný z fanoušků Beranů – ti, kteří se nedostanou přímo na Zimní stadion Luďka Čajky, budou moci zápas sledovat zdarma on-line.

Aktuální sezóna zlínských hokejistů zatím neprobíhá podle představ samotných hráčů ani fanoušků. Berani jsou v tabulce jasně poslední a potřebují nutně bodovat v každém dalším utkání, aby se vyhnuli přímému sestupu do Chance ligy. Duel s Kladnem bude veledůležitý, právě Rytíři totiž okupují předposlední místo extraligové tabulky před Zlínem.

Právě v utkání s Kladnem, které se odehraje ve čtvrtek 17. února, nastoupí zlínští hokejisté ve výročních dresech bez reklam, jejímž hlavním motivem bude 700ka a město Zlín. Dresy si budou moci fanoušci vydražit v aukci, jejíž výtěžek půjde ve prospěch sledge hokejového týmu SHK LAPP Zlín,“ sdělil primátor Zlína a prezident klubu Jiří Korec.

Protipandemická opatření umožňují vstup na stadion pouze tisícovce návštěvníků. Klubu se podařilo vyjednat bonus pro své fanoušky, ti budou moci sledovat utkání zdarma prostřednictvím Hokejka TV. Přímý přenos utkání bude vysílat taktéž O2 TV.

700. výročí od své první písemné zmínky si město Zlín bude připomínat prostřednictvím různorodých akcí po celý rok 2022. Extraligové výroční utkání s Kladnem je první sportovní akcí oslav. „Celý organizační tým oslav doufá, že výroční dresy přinesou zlínským hráčům štěstí. Chtěli bychom zároveň poděkovat klubu a jeho partnerům za vstřícnost stran veškerých příprav,“ uvedl manažer komunikace oslav 700. výročí města Tomáš Melzer.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x