Berani prohráli počtvrté za sebou, jsou předposlední. Venku padl i Vsetín

Zlínští hokejisté v Chance lize nestačili ani na Třebíč, podlehli 1:2. Foto: PSG Berani Zlín
ZLÍN, VSETÍN – Střelecké ani výsledkové trápení hokejistů Zlína v Chance lize nebere konce. Berani nezvládli ani duel v Třebíči, kde padli 1:2 a připsali si již čtvrtou prohru v řadě. Po dalším nezdaru navíc klesli na předposlední příčku. Horší je momentálně jenom Šumperk.

Svěřenci Rostislava Vlacha vstřelili v posledních čtyřech zápasech pouhé tři góly a ze všech prvoligových týmů mají nejslabší útok. Zápas v Třebíči byl stejný jako ty minulé.

Žalostná koncovka, špatný výkon a pouze jedna vstřelená branka, kterou vstřelil na začátku třetí třetiny Jakub Illéš.

„Bylo to bojovné utkání, ne příliš pohledné. V poslední době se potýkáme se slabou produktivitou a se ztrátou sebevědomí, což bylo na výkonu poznat. Domácí nastoupili s elánem, věřili si a pomohl jim i úvodní gól z přesilové hry. My jsme nenašli protizbraň na jejich dobrou obranu. V poslední třetině, kdy jsme se vrhli do útoku a vyrovnali stav, tak po chybě v útočném pásmu inkasujeme druhý gól. Třebíč si posledních šest minut těsný náskok pohlídala, zatímco my jsme nenašli sílu na zvrat,“ zhodnotil duel asistent trenéra PSG Berani Zlín Juraj Jurík.

Venku neuspěli ani hokejisté Vsetína. Valaši sice do Sokolova zamířili s jednodenním předstihem, domů se ale vraceli s prázdnou.

Domácí skvěle začali a v 10. minutě vedli už 2:0. Vsetín sice zdramatizoval zápas, když se mu brankami Hořanského a Jenáčka povedlo snížit na 2:3, ale více už nestihl.

Chance liga, 7. kolo –

SK Horácká Slavia Třebíč – PSG Berani Zlín 2:1 (0:0, 1:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 26. Bittner (Bořuta), 45. Bořuta (Bittner) – 42. Illéš (Köhler, Gago). Rozhodčí: Hucl, Grygera – Polák, Roupec. Vyloučení: 1:3. Využití: 1:0. Diváci: 1 781. Střely na branku: 31:22. Zblokované střely: 8:11. Bloky: 11:8. Vhazování: 33/60 (55%) – 27/60 (45%). Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1.

Třebíč: Jekel – Tureček, Bořuta, Hunkes, L. Doudera, Poizl, L. Forman, Furch – Meluzín, Bittner, Dočekal – M. Svoboda, Vodný, Holec – Ferda, Michálek, Krliš – F. Kovář, M. Novák, Michalčuk. Trenéři: Pokorný, Barvíř, Dolníček.

Zlín: Huf – Bartko, M. Novotný, M. Zbořil, Husa, Gazda, Suhrada – P. Mrázek, D. Kindl, Gago – T. Pospíšil, Honejsek, J. Ondráček – Frömel, Hejcman, P. Sedláček – Illéš, Chludil, Köhler. Trenéři: Rostislav Vlach, Jurík, Horák, Horčička.

HC BANÍK SOKOLOV – VHK ROBE VSETÍN 3:2 (2:0, 1:1, 0:1)

Branky a nahrávky: 2. Tomi (Jurčík), 10. Zadražil, 32. Vracovský (Jurčík, Kverka) – 35. Hořanský, 47. Jenáček. Rozhodčí: Zubzanda, Čáp – Belko, Baxa. Vyloučení: 2:3. Využití: 1:0. V oslabení: 1:0. Diváci: 800. Střely na branku: 26:34. Průběh utkání: 3:0, 3:2.

Sokolov: Cichoň – Jan Novák, Krejčí, Baláž, Pohl, Weinhold, Rulík, Klejna – Vracovský, Kverka, Konečný – Osmík, Zadražil, Hauser – Švec, Jurčík (A), Tomi – Ton, Vrhel, Stehlík.

Vsetín: Žukov – Smetana, Ondračka, O. Němec, Kajínek, Jenáček, Říha, Voženílek – Jenyš, Lichanec, Hořanský – Klímek, Klhůfek, Sihvonen – Berger, Jonák, Rob – Vítek, Berzinš, Š. Bláha.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x