Berani se v letní přípravě utkají s Kometou i Vsetínem. Zúčastní se přerovského Zubr Cupu

Hokejisté Zlína se zúčastní přerovského Zubr Cupu. Foto: PSG Berani Zlín
ZLÍN - Celkem sedm přípravných zápasů včetně tří utkání v rámci letního přerovského turnaje Zubr Cup sehrají před startem nové sezony v Chance lize hokejisté Zlína. Berani se představí čtyřikrát doma a třikrát venku. Jejich soupeři budou brněnská Kometa, Zvolen, Trenčín, Nové Zámky, Vsetín, Přerov a Poruba.

Měli jsme více variant skladby přípravných zápasů, nakonec jsme zvolili po všech okolnostech výsledný program. Hlavním cílem je, aby se mužstvo v těchto zápasech dobře rozehrálo a kluci vyzkoušeli věci, které budeme pilovat v tréninku,“ uvedl na klubovém webu hlavní trenér PSG Berani Zlín Rostislav Vlach.

Jeho tým se opět zúčastní letního přípravného turnaje ZUBR Cup, kde změří síly při šestém ročníku s tradičními regionálními týmy z okolí. Po dlouhých patnácti letech opět dojde k valašskému derby se Vsetínem.

Rivalové se po dlouhé pauze utkají v rámci přerovského turnaje ve čtvrtek 25. srpna na vsetínském Lapači. Účastníky letního turnaje jsou dále pořádající Přerov a slovenský extraligový tým Trenčína.

První duel sehrají Zlíňané ve čtvrtek 11. srpna venkovním utkáním proti Kometě Brno. Generálku před startem Chance ligy obstará ve středu 7. září domácí duel proti Novým Zámkům.

Chceme dát v přípravě šanci i nadějným juniorům. Trochu nám to komplikuje brzký start juniorské extraligy. Ještě situaci probereme s koučem juniorky Lubošem Jenáčkem. Předpokládám, že kluci juniorce pomůžou, aby dobře nastartovala sezonu, přičemž starší budou trénovat s námi. Šanci mezi muži určitě dostanou,“ vysvětluje Vlach.

Majitelé permanentních vstupenek na sezonu 2022/23 mají vstup na přípravné zápasy konané na ZS Luďka Čajky ve Zlíně zdarma. Nový ročník první ligy začíná ve středu 14. září, Zlín přivítá doma Kolín.

Přípravné zápasy hokejistů PSG Berani Zlín před startem Chance ligy:

Čtvrtek 11. srpna v 18 hodin: HC Kometa Brno – PSG Berani Zlín

Čtvrtek 18. srpna v 17:30 hodin: PSG Berani Zlín – HK Dukla Trenčín (Zubr Cup)

Úterý 23. srpna v 18 hodin: HC ZUBR Přerov – PSG Berani Zlín (Zubr Cup)

Čtvrtek 25. srpna v 18 hodin: VHK ROBE Vsetín – PSG Berani Zlín (Zubr Cup)

Úterý 30. srpna v 17:30 hodin: PSG Berani Zlín – HKm Zvolen

Čtvrtek 1. září v 17:30 hodin: PSG Berani Zlín – HC RT TORAX Poruba 2011

Středa 7. září v 17:30 hodin: PSG Berani Zlín – HC Nové Zámky

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x