Berani v pátek představí nové dresy, fanoušci mohou nahlédnout do kabiny

Foto: PSG Berani Zlín
ZLÍN - Po mnoha letech zlínští fanoušci mohou nahlédnout do zrekonstruované kabiny, podívat se do míst, kam se běžně v sezoně nedostanou. Volně přístupná bude i klubová restaurace. Den otevřených dveří se v Trinity Bank Areně Luďka Čajky uskuteční již v pátek 8. září od 16:30 hodin.

Využijte této jedinečné příležitosti a nahlédněte do nově zrekonstruované kabiny zlínských Beranů včetně zázemí pro regeneraci a fyzickou přípravu na utkání i trénink. Můžete také získat podpisy všech členů kádru A-týmu pro novou sezonu,“ láká zlínské fanoušky vedoucí marketingového oddělení Libor Kožík.

Berani představí nové dresy pro sezonu 2023/24, včetně třetí sady, která bude věnována výročí 95 let zlínského hokeje. V této sadě dresů budou Berani hrát 13. ledna výroční utkání proti Zubrům z Přerova. Jeden šťastlivec si odnese také originální dres z letošní přípravy.

Očekávanou novinkou je také klubová restaurace, která bude věnována Síni slávy zlínského hokeje. „Můžete se zde zároveň podívat na nejcennější poháry historie zlínského klubu. V rámci rekonstrukce došlo k propojení se zimním stadionem, přímo z restaurace je tedy výhled na ledovou plochu,“ upozorňuje Kožík.

Pro nejmenší děti bude připravený zábavný program s mládežnickými trenéry zlínských Beranů. Mohou si vyzkoušet části hokejového vybavení, práci s holí a zasoutěžit si o malé dárky.

Další novinkou bude nový fanshop, který bude otevřen před východním vchodem do zimního stadionu. „Zde si budou fanoušci moct zakoupit šály, dresy a další vybavení,“ dodává Kožík. 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x