Blíží se Otrokovické letní slavnosti. Jaká budou omezení?

Na Otrokovických letních slavnostech vystoupí kapela Lake Malawi. Foto: wikipedia.org
OTROKOVICE – Nejznámější otrokovický multikulturní festival Otrokovické letní slavnosti se nakonec i přes zpřísněné vládní podmínky uskuteční. Na návštěvníky tak čeká několik hudebních zážitků, ale také řada omezení.

Otrokovické letní slavnosti se uskuteční od pátku 23. do neděle 25. července. Hlavní program se bude odehrávat v parku před Společenským domem. Malá scéna bude připravena také v Kvítkovicích na návsi a v přístavišti bude možné využít jízdu na párty lodi a ochuzeni nebudete ani o tradiční přehlídku leteckých modelů na bělovském letišti.

Program na Otrokovické letní slavnosti se vždy snažíme tvořit tak, abychom se zavděčili co nejširšímu spektru návštěvníků. Děti si mohou užít Kouzelný karneval s Jirkou Hadašem, senioři klasickou dechovou muziku Bludověnka, pro labužníky bude připraven druhý ročník Gastrofestivalu v parku, z hudební scény nabídneme například kapely Lake Malawi, Hodiny, Turbo, maďarský revival KISS Forever Band nebo třeba Jaroslava Uhlíře s kapelou,“ vyjmenovává část programu dramaturg BESEDY Dalibor Dědek. Tradiční výstavu otrokovických výtvarníků letos nahradí přehlídka fotografií členů Fotoklubu Beseda a jejich spřátelených spolků.

Vzhledem k aktuálním vládním nařízením museli pořadatelé zavést pro letošní rok specifická pravidla. Areál v parku před Společenským domem bude oplocen, aby bylo možné kontrolovat bezinfekčnost na covid-19.

Pro vstup do areálu (pro návštěvníky od 6 let) bude vyžadován doklad v mobilu či doklad v tištěné podobě o bezinfekčnosti na nemoc covid-19. Návštěvníci se mohou prokázat negativním PCR testem (starým nejvýše 7 dní), negativním antigenním testem (starým nejvýše 72 hodin), dokladem o prodělání covidu-19 (v posledních 180 dnech) nebo dokladem o dokončeným očkování proti covidu-19 (s datem 8. 7. 2021 a dříve).

Pokud se osoba nebude moci prokázat žádným z výše uvedených dokladů, může se pro vstup do areálu otestovat v připraveném mobilním stanu.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x